Решете за какво искате да използвате градинските мебели

Решете за какво искате да използвате градинските мебели

Преди да се втурнете в обиколки по магазините е добре да си помислите внимателно как и за какво ще използвате обзавеждането за градината. Дали искате да оформите удобен и комфортен кът за хранене на открито, или по-скоро се нуждаете от място, на което да се събирате с приятели на по питие.

А може би искате да имате спокойно кътче само за вас, на което да релаксирате на слънце и тишина или място, на което да правите барбекю партита?

Отчетете спецификите на пространство, с което разполагате

Казваме това, тъй като има значение дали обзавеждате градината, басейна, откритата тераса, тесния балкон или закрития навес. Всяка от тези външни площи има свои собствени уникални характеристики, с които е добре да се съобразите.

Така например, ако обзавеждате градината, ще ви трябват маса и столове със самонивелиращи крака, докато за басейна добър избор са водоустойчивите мебели с възглавници от бързосъхнещи материи и тъкани.

За балкона ще са ви нужни мебели, които не заемат много от и без това тясното пространство, а за откритата тераса и навесът е добре да вземете под внимание какво е подовото пространство (теракот, камък, дърво или друго).





{START_COUNTER}